Cursus

Hoe leef ik in mijn kracht

Voor deze cursus zijn op dit moment nog geen data gepland

Elke leeftijd heeft zijn eigen specifieke kracht. Vaak wordt er aangenomen dat je in de kracht van je leven bent als je vooral fysieke kracht hebt. Iets wat vooral in onze cultuur speelt. Iedere levensfase heeft zijn eigen kracht. Bij al deze fasen is het belangrijk dat je goed in je vel zit, om je kracht toe te laten, welke leeftijd je ook hebt. En wat voor overtuigingen je hebt over jezelf en je omgeving.

In deze cursus geven we aan hoe we onszelf optimaal kunnen ondersteunen om het lichaam, onze gedachten en ons bewustzijn te kunnen inzetten voor een gezond en vervullend leven.
Daarbij betrekken we de voeding, beweging en ontspanning. We kijken naar onze gedachten en het effect daarvan op ons leven en onze gezondheid. We onderzoeken wat ons echt gelukkig maakt. Echt geluk zit in je. Maar hoe kom je daar bij, wat kun je er mee? Dat zal in de loop van de cursus steeds duidelijker worden, vooral wat je daar zelf mee kunt doen en hoe je hier richting aan geeft. We kijken naar oude algemene overtuigingen die onze kracht wegnemen bij klachten die optreden en hoe we daar zelf op in kunnen spelen en het lichaam goed kunnen ondersteunen.

Het lichaam is heel efficiënt, wat je niet gebruikt zakt weg. Dat is met kennis zo en met spierkracht.
Hoe houden we dat op peil en kunnen we dat peil verhogen?
We hebben geleerd om steeds meer kennis op te doen van de wereld om ons heen. We kunnen naar de maan en verder. Maar hebben we ook onszelf onderzocht? Wat er in ons speelt? We hebben geleerd dat we dingen moeten hebben en worden om gelukkig te zijn, maar is dat ook zo?

Ga je mee op een zoektocht in jezelf en ontdek wat voor schatten daar liggen. Hoe je ëën kunt zijn met jezelf en daardoor verbonden met iedereen. Dat het leuk toeven is met jou, zonder dat het nodig is om vermaakt te worden. Dan is vermaak nog leuker, want je hebt het niet meer nodig. Nu is het geen behoefte meer maar voegt het toe.
Onderwerpen die aan bod komen in deze cursus:


© 2023 Marja van Oosterom

Home Over mij Visie Gezondheid Coaching Tarieven Tarieven Privacy Contact